TEAM CHALLENGE

“De kracht van het team is altijd sterker dan het talent van het individu!” Neem je collega’s mee uit de eigen werksituatie en train met je team op samenwerking en communicatie in de buitenlucht.


Omschrijving:
Deelnemers moeten goed samenwerken tijdens de estafette met o.a. de wandelende A om één van de teamleden aan het wandelen te krijgen en uiteindelijk veilig aan de overkant.

Het maken van nieuwe connecties en het slaan van bruggen is in het bedrijfsleven van groot belang. Teams brengen deze opdracht in de praktijk tijdens Bruggen Bouwen: met palen en touwen wordt er een solide brug gemaakt over het water. Ieder team is verantwoordelijk voor een eigen onderdeel van de brug, men bouwt dus uiteindelijk samen één brug. Alle teams dienen over de brug naar overkant te lopen.

Tijdens de Bamboe/Porto-Challenge wordt het gezelschap gesplitst, waarna één team binnen aanwijzingen geeft door middel van een portofoon aan het andere team buiten. De onderlinge communicatie dient helder en volledig te zijn, zodat een miniatuurconstructie precies nagebouwd kan worden.

Boogschieten
Gewapend met de handbogen gaan de deelnemers met elkaar de strijd aan om zo veel mogelijk punten bij elkaar te schieten voor het eigen team.

Verder bouwen de teams aan een eigen katapult waarmee zij zo ver en zo gericht mogelijk moeten schieten met een grote bal. Wordt de bal nl gevangen, dan telt de afstand dubbel. De sportieve onderdelen van deze team challenge bestaan uit het beachvolleybal en ultimate frisbee. Samenwerking is bij deze ultieme teamsporten een absolute must om te winnen.

Klik hier om deze activiteit aan te vragen

Prijzen:

Team Challenge + steengrillen
€ 46,00 p.p.
€ 49,00 p.p. met een uur bowlen

Team Challenge + dakpan-watergrillen
€ 47,00 p.p.
€ 50,00 p.p. met een uur bowlen

Team Challenge + glasgrillen
€ 47,00 p.p.
€ 50,00 p.p. met een uur bowlen

Team Challenge + Balkan grillen
€ 50,00 p.p.
€ 53,00 p.p. met een uur bowlen

Extra informatie:

- vanaf 20 personen
- tijdsduur: 3,5 uur
- dit arrangement dient vooraf betaald te worden i.v.m. samenwerkingsverband
- deelname aan activiteiten is voor eigen risico
- Net Iets Anders werkt samen met een derde partij om deze activiteit tot stand te laten komen
- Net Iets Anders is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en voor kosten die worden gemaakt tijdens deze activiteiten