BEDRIJFSUITJE

Van een gezellig avondje grillen met uw personeel tot een actief personeelsuitje in de Oisterwijkse bossen. Alles is mogelijk bij Net Iets Anders!

Er zijn talloze mogelijkheden als u besluit om uw bedrijfsuitje bij Net Iets Anders te houden. Wij bieden diverse activiteiten aan die nog lang in de herinnering van u en uw collega’s zullen blijven. Altijd op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen!

U kunt bij ons grillen in alle soorten en maten. Wat dacht u van lekker steengrillen, watergrillen of barbecuen. Bij goed weer op het terras in de bossen en bij slecht weer in ons sfeervolle restaurant. Daarbij is drankafkoop altijd mogelijk!

Eten en drinken gaat natuurlijk gepaard met een leuke activiteit. Zowel voor de actieve als de culinaire collega’s hebben we diverse uitjes. Bijvoorbeeld Segway rijden door de Oisterwijkse bossen, een workshop bonbons maken, een balletje gooien op onze bowlingbaan, puffen door de omgeving met een oude Trabant… Het kan allemaal!

Klik hieronder voor een overzicht van onze activiteiten en grill-arrangementen. U kunt dan alles eens rustig doorlezen. Bel of mail gerust als u meer informatie wilt over de mogelijkheden. U kunt ook altijd langskomen zodat we uw bedrijfsuitje met elkaar kunnen samenstellen.

Tot ziens bij Net Iets Anders!

Wilt u reserveren of meer informatie? Bel dan met 013 521 9428 of mail ons.