STEENGRILLEN

€ 29,50 p.p. (vanaf 4 personen, met bowlen)

Met steengrillen wordt een steen verwarmd tot een temperatuur van zo’n 300°C. Om het plakken van de gerechten door de hoge temperatuur tegen te gaan, wordt de steen met zout bestrooid. Is de steen op temperatuur? Dan kunt u beginnen met grillen! Per persoon zijn er acht soorten vlees van ongeveer 350 gram. Dit wordt onbeperkt aangevuld met: frites, uien, twee soorten verse salade, komkommer, champignons, stokbrood, kruidenboter, fruit en vier sausjes.

Steengrillen is:

  • mogelijk vanaf 2 personen
  • te combineren met drankafkoop (bestaande uit het reguliere assortiment en speciale bieren van de tap, exclusief buitenlands gedistilleerd en speciale bieren op fles)

Prijzen en aanvragen

Wilt u weten wat u betaalt voor dit grill-arrangement en wilt u deze ook gelijk aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt kiezen tussen grillen met of zonder bowlen. Als u het formulier heeft verzonden, dan gaan wij kijken of uw gewenste datum en tijd beschikbaar is.
Aanvraagformulier
1 Step 1

Arrangement:

Dit formulier kunt u invullen als u met 4 of meer personen bent. Bent u met 2 of 3 personen? Bel dan voor meer informatie naar 013 521 9428 of mail naar info@netietsanders.nl

Drankafkoop:

U kunt uw arrangement combineren met een drankafkoop voor 4 uur. Deze zijn te reserveren aan het gelijke aantal van uw groep, mits uw groep uit 12 personen of meer bestaat.

Datum & Tijd:

Geef aan op welke datum u het arrangement wilt reserveren, eventueel met begintijd. Wij kijken vervolgens of deze datum en tijd beschikbaar is.

Beginnen met bowlen of grillen?

Prijs van uw arrangement: € [(FIELD2*FIELD5)+(FIELD2*FIELD6/2)+(FIELD10*30)]

Persoonlijke gegevens:

Vul hier uw gegevens in zodat wij uw aanvraag kunnen verwerken. Uw e-mail adres en/of telefoonnummer zullen wij gebruiken om contact met u op te nemen.

Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wilt u reserveren of meer informatie? Bel dan met 013 521 9428 of mail ons.