TEAMBUILDING

Het teambuilding programma bestaat uit activiteiten die enkel door goede samenwerking tussen de teamleden tot een goed einde gebracht kunnen worden. Daarnaast staan vertrouwen in elkaar en onderlinge verbale en non-verbale communicatie centraal tijdens de programma onderdelen.De teambuilding activiteiten:
Tijdens het teambuilding programma wordt er intensief samengewerkt op de volgen-de onderdelen:

Spinnenweb & blind vierkant
Het spinnenweb bestaat uit 10 verschillende vakken. Het team moet zonder de dra-den van het web te raken met alle leden door het web waarbij elk gat maar 1 keer gebruikt mag worden. Daarna worden de teamleden geblinddoekt aan een lang touw gezet. Met het touw moeten de teamleden uiteindelijk een vierklant leggen met exact gelijke zijden. Dit lukt alleen met goede communicatie.

Katapult Bouwen
De ultieme vorm van teambuilding. Bouw samen met je team een katapult en scoor punten door zover en gericht mogelijk te schieten.

Brugbouwen
Met palen en touwen maken de teamleden een brugconstructie over het water. De constructie moet stevig gebouwd worden want het gehele team moet via de brug nar de overkant.

Challenge
Het team krijgt de opdracht om enkel met een lange paal via een aantal eilanden naar de overkant te geraken. Enkel met een goed doordacht plan zal dit slagen.

Dagindeling (indicatie tijden):
13.00 uur. Ontvangst gasten met uitleg over de GPS tocht. 13.15 uur. Start GPS tocht. 14.00 uur. Start activiteiten. 16.00 uur. Einde activiteiten. 16.15 uur. Met treintje terug naar Net iets anders.

Klik hier om deze activiteit aan te vragen

Prijzen:

Teambuilding + steengrillen
€ 61,50 p.p.
€ 65,00 p.p. met een uur bowlen

Teambuilding + dakpan-watergrillen
€ 63,00 p.p.
€ 66,00 p.p. met een uur bowlen

Teambuilding + glasgrillen
€ 64,00 p.p.
€ 67,00 p.p. met een uur bowlen

Teambuilding + Balkan grillen
€ 66,50 p.p.
€ 69,50 p.p. met een uur bowlen

Teambuilding + BBQ
€ 67,50 p.p.
€ 70,50 p.p. met een uur bowlen

Extra informatie:

- vanaf 12 personen
- BBQ vanaf 20 personen
- dit arrangement dient vooraf betaald te worden i.v.m. samenwerkingsverband
- deelname aan activiteiten is voor eigen risico