Kom gezellig bowlen bij Net Iets Anders in Oisterwijk!

Een te gekke disco-bowling in Oisterwijk

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor u en uw gezin, familie of vrienden? Kom dan naar Net Iets Anders. Gelegen in de prachtige Oisterwijkse bossen kunt u bij ons een strike komen gooien. Onze bowling beschikt over een discovoorstelling met spetterende lichten en lasers! Voor de kinderen hebben we automatische bumpers in de goten zodat de bal altijd een of meerdere kegels raakt. Kortom, onze bowling is geschikt voor iedereen, dus kom gezellig naar Oisterwijk!

Bowlen en grillen

Net Iets Anders biedt diverse grill-arrangementen aan die u kunt combineren met een uurtje bowlen. We beschikken over een uitgebreid grill-assortiment om uw vingers bij af te likken!

Klik hier voor onze arrangementen

Net Iets Anders

Net Iets Anders is gevestigd in Oisterwijk, midden in de Oisterwijkse bossen.
Naast een hapje en drankje op het terras kunt u bij ons terecht voor grill-arrangementen, (disco)bowlen of een combinatie van beiden. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten in en om de bossen en verzorgen we kinderfeestjes en andere partijen. Bekijk ons filmpje en neem zeker een kijkje op de website om alle mogelijkheden te ontdekken die Net Iets Anders u biedt!

Wilt u reserveren of meer informatie? Bel dan met 013 521 9428 of mail naar info@netietsanders.nl

Scheibaan 5C | 5062 TM Oisterwijk | www.netietsanders.nl

Menu