FONDUE

€ 32,50 p.p. (vanaf 4 personen, met bowlen)

Geen grill-arrangement maar wel net zo lekker: fonduen! U krijgt een speciale fonduepan gevuld met bouillon. De bouillon wordt aan de kook gebracht. Eerst worden de basisgroenten in de bouillon gedaan en dan kunt u het vlees toevoegen. Vervolgens vist u met een netje de verschillende ingrediënten uit de pan. De bouillon neemt in smaak sterk toe en wordt tijdens de maaltijd als soep genuttigd. Op deze manier geniet u van een heerlijke, gezonde maaltijd. Naast de reguliere fondue kunt u bij ons ook kaasfonduen!

Fonduen is:

  • mogelijk vanaf 4 personen
  • te combineren met drankafkoop (bestaande uit het reguliere assortiment en speciale bieren van de tap, exclusief buitenlands gedistilleerd en speciale bieren op fles)

Prijzen en aanvragen

Wilt u weten wat u betaalt voor dit grill-arrangement en wilt u deze ook gelijk aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt kiezen tussen grillen met of zonder bowlen. Als u het formulier heeft verzonden, dan gaan wij kijken of uw gewenste datum en tijd beschikbaar is.
Aanvraagformulier
1 Step 1

Arrangement:

Kaasfondue?

Drankafkoop:

U kunt uw arrangement combineren met een drankafkoop voor 3,5 uur. Deze zijn te reserveren aan het gelijke aantal van uw groep, mits uw groep uit 12 personen of meer bestaat.

Datum & Tijd:

Geef aan op welke datum u het arrangement wilt reserveren, eventueel met begintijd. Wij kijken vervolgens of deze datum en tijd beschikbaar is.

Beginnen met bowlen of grillen?

Prijs van uw arrangement: € [(FIELD2*FIELD5)+(FIELD2*FIELD6/2)+(FIELD10*30)]

Persoonlijke gegevens:

Vul hier uw gegevens in zodat wij uw aanvraag kunnen verwerken. Uw e-mail adres en/of telefoonnummer zullen wij gebruiken om contact met u op te nemen.

Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wilt u reserveren of meer informatie? Bel dan met 013 521 9428 of mail ons.