Wilt u bowlen in de buurt van Hilvarenbeek?

Kom dan naar Net Iets Anders!

Bowlen bij Net Iets Anders is leuk voor jong en oud. Gelegen in de prachtige Oisterwijkse bossen kunt u bij ons met uw familie, kinderen, vrienden of collega's een strike komen gooien. Onze bowlingbaan beschikt over een te gekke discovoorstelling met lichten en lasers! Voor de kinderen hebben we automatische bumpers in de goten zodat de bal nooit van de baan rolt. Kortom, onze bowling op een kwartiertje van Hilvarenbeek is leuk voor iedereen!

Bowlen en grillen

Net Iets Anders biedt diverse grill-arrangementen aan die u kunt combineren met een uurtje bowlen. Steengrillen, glasgrillen, watergrillen..... We beschikken over een uitgebreid grill-assortiment om uw vingers bij af te likken!

Klik hier voor onze arrangementen

Net Iets Anders

Net Iets Anders ligt in het hart van de Oisterwijkse bossen, gelegen aan de mooiste wandel- en fietsroutes.
Naast een hapje en drankje op het terras kunt u bij ons terecht voor gezellig grillen, (disco)bowlen of een combinatie van beiden. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten in en om de bossen en verzorgen we kinderfeestjes en andere partijen. Bekijk ons filmpje en neem zeker een kijkje op de website om alle mogelijkheden te ontdekken die Net Iets Anders u biedt!

Wilt u reserveren of meer informatie? Bel dan met 013 521 9428 of mail naar info@netietsanders.nl

Scheibaan 5C | 5062 TM Oisterwijk | www.netietsanders.nl

Menu